Våra Instruktörer

Wanda Pawlak

Wanda Pawlak

Sedan barnsben har dans varit mitt största fritidsintresse. Linedance har fängslat mig under en resa i USA. Efter att själv har gått på kurs för att lära mig linedance har jag vald att utbilda mig till att bli instruktör, jag vill så gärna förmedla detta roliga sättet att motionera på till så många som möjligt.

Jag är utbildad och certifierad linedanceinstruktör hos SCWDA (Swedish Country Western Dance Association). Har även genomgått instruktör och dansteknikkurs hos NTA (National Teachers Association).

 

Maria Rundberg

Maria RundbergJag tog mina första linedance steg -99 hos Jocke Westerlund’s The Mavericks & James/ Catarinas nystartade Stockholm Linedancers.

Tävlade i SM 2000, 2002 Startade tillsammans med Johnny Crazy Cat Linedance 2002 med kursverksamhet på alla nivåer, som senare Wanda o Louise tog över när vi 2004 flyttade till Öland för att driva Bödabaden Dance Resort.

Jag är utbildad och certifierad linedanceinstruktör hos SCWDA steg I & II Har även genomgått vidareutveckling för instruktörer i dansteknik hos SCWDA & NTA (National Teachers Association), koreograferat o tränat uppvisningsgruppen, arrangerat worshops & uppvisningar för företag & organisationer Välkomna! Have Fun & Dance!

 

Johnny Jørgensen

Johnny Jørgensen

Jag är ursprungligen från Danmark, men har bott i Sverige sedan 1999. Jag började dansa linedance redan i 1994 när jag bodde och jobbade i Paris i Frankrike. Sedan dess har jag även dansat i USA under ett två månaders uppehåll där. När jag kom till Sverige började jag dansa hos Joachim Westerlund i den numer nerlagda klubb The Mavericks och även hos James och Catarina, Stockholm Linedancers.

Jag tävlade i SM i 2001 och kom tvåa – fy f*n vad jag var rädd! Tillsammans med Maria startade jag Crazy Cat Linedance 2002 med kursverksamhet på alla nivåer, som senare Wanda o Louise tog över när vi 2004 flyttade till Öland för att driva Bödabaden Dance Resort.

Jag är utbildad och certifierad linedanceinstruktör hos SCWDA och har även genomgått vidareutveckling för instruktörer i dansteknik hos SCWDA & NTA. Utöver att vara linedanceinstruktör DJ’ar jag gärna och koreograferar även lite när jag har tid, vilket tyvärr inte är så ofta. Tillsammans med Maria instruerar jag ibland även partner linedance, two-step och clogging.